Nenad Bjelica resmen Trabzonspor'da! Hırvat teknik direktörden 2.5 yıllık imza

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Nenad Bjelica resmen Trabzonspor'da! Hırvat teknik direktörden 2.5 yıllık imza

SPOR Haberleri

Nenad Bjelica'nın yıllık ücreti ne kadar? Trabzonspor, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı, maliyeti KAP'a bildirildi. 20 Nisan Perşembe günü oynanacak Sivasspor-Trabzonspor maçında Bordo-Mavililer'in başında sahaya Bjelica çıkacak.

Trabzonspor, Hırvat teknik direktör Nenad Bjelica ile 2024-2025 sezonu sonuna kadar anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

NENAD BJELİCA'NIN MALİYETİ BELLİ OLDU

Bordo-mavili kulüpten konuya ilişkin KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda Nenad Bjelica ile 2024-25 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre teknik direktöre; 2022-23 futbol sezonu için 100.000 Euro, 2023-24 futbol sezonu için 1.600.000 Euro, 2024-25 futbol sezonu için 1.600.000 Euro ücret ödenecektir" ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ile bugün bir görüşme yapan tecrübeli teknik adamın kendisini bordo-mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. 51 yaşındaki çalıştırıcı Trabzon'a uçarak takımın başına geçecek.

20 Nisan Perşembe günü oynanacak Sivasspor-Trabzonspor maçında Bordo-Mavililer'in başında sahaya Bjelica çıkacak.

İTALYA'DA SPEZİA'YI ÇALIŞTIRDI

Daha önce ülkesinin dışında Austria Wien, Lech Poznan ve Spezia'yı çalıştıran Bjelica, son olarak ülkesinde Dinamo Zagreb ve NK Osijek'te görev yaptı.
Bjelica, Dinamo Zagreb ile iki kez lig şampiyonluğu yaşadı.

Resim

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...