Nelsson köprüleri attı, tehdit etti: Forma giymeyeceksem...

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Nelsson köprüleri attı, tehdit etti: Forma giymeyeceksem...

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Manchester United maçında oynatılmadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını belirten Nelsson, “Eğer forma giymeyeceksem yeni bir yer bulacağım” dedi.

Davinson Sanchez’in gelmesiyle kulübeye demirleyen Galatasaray’ın stoperi  Nelsson’dan çok sert açıklamalar. Yönetimin sunduğu yeni sözleşme teklifini reddettiğini belirten Danimarkalı savunmacı ülkesinin basınından BT’ye konuştu.

Manchester United maçında oynamadığı için çok sinirlendiğini ve hayal kırıklığına uğradığını ifade eden sarı kırmızılı isim “Üç maçtır yedek kulübesinde oturuyorum. Öfkeliyim ve kendimi tükenmiş hissediyorum” ifadelerini kullandı.

AYRILIK MESAJI

Neden yedek kaldığını teknik direktör Okan Buruk’la konuştuğunu dile getiren ve “Sanırım bu onunla benim aramda kalacak” diyen Nelsson “Eğer oynamıyorsam ne yapacağım? Futbol oynamak için İstanbul’da yaşıyorum. Oynamazsam başka bir yer bulmak zorunda kalacağım. Bu açık. Yedek kulübesinde oturmayı sevmiyorum” dedi.

Sezon başında Sevilla’ya transferi gündemde olan Danimarkalı oyuncu bunu da düşük bulduğu için Galatasaray’ın kabul etmediğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...