Necip Uysal'a taraftardan tepki!

Necip Uysal'a taraftardan tepki!

SPOR Haberleri

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada Necip Uysal çılgınlığı yaşandı.

Geçtiğimiz hafta Kayseri Erciyesspor mücadelesinde yaptığı hatalarla tepki toplayan Beşiktaşlı Necip Uysal, Fenerbahçe derbisinde de formasını kaybetmezken, siyah-beyazlıların derbide yediği golde hatasıyla dikkat çekti.
nbsp;
Erciyesspor maçında yaptığı hatalarla mağlubiyette büyük pay sahibi olan genç oyuncu, buna karşın Slaven Bilic tarafından derbi 11'ine yazılan isim olmuştu. Mücadelede sağ bek oynayan Necip, sol kanattan gelen Alper Potuk'u durduramazken içeriye çevrilen topta Emmanuel Emenike fileleri havalandırdı
nbsp;
Necip'in hatasının ardından sosyal medyada eleştiriler yağarken Slaven Bilic de bunlardan nasibini aldı. Devre arasında sağ bek transferini gerçekleştirmesine kesin gözyle bakılan Beşiktaş, sezon başında Martin Linnes ile ilgilenmiş ancak bu transferi ertelemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...