Ne varsa eskilerde! Yenilerin Kopenhag'a yetişmesi zor gibi...

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Ne varsa eskilerde! Yenilerin Kopenhag'a yetişmesi zor gibi...

SPOR Haberleri  / HABER MERKEZİ

Transferleriyle büyük ses getiren Ndombele, Ziyech, Zaha ve Davinson’un 20 Eylül’e kadar hazır olmaları düşük ihtimal. Bu nedenle Okan Buruk düşünceli...

Birbirinden önemli isimleri renklerine bağlayan Galatasaray, millî ara sonrasında yoğun bir fikstüre girecek. Özellikle de yönetimin hedef çıtasını yükselttiği ve ona göre kadro planlaması yaptığı Şampiyonlar Ligi’nde grup maçları başlayacak.

Aslan ilk sınavında 20 Eylül’de Kopenhag’ı misafir edecek. Haliyle gözler yeni transferlerde olacak ancak şu anki tabloya bakıldığında dört önemli ismin bu maça tam anlamıyla yetişmesi zor görünüyor. O isimler de Davinson Sanchez, Tunguy Ndombele, Hakim Ziyech ve Wilfried Zaha.

EKSİKLERİ ÇOK

İşte dört yıldızın son durumları... 14 Eylül’de gelmesi beklenen Sanchez’in beş gün gibi kısa bir dilimde yeni takımı tanımayı oyun anlayışını öğrenmesi zor gibi. Ndombele’nin ise kilo fazlası var ve ideal hâline gelmesi biraz zaman alacak.

Ziyech tüm yazı idmansız geçirmenin dezavantajını yaşıyor. 3-4 haftalık bir zamana ihtiyacı var. Zaha ise yanlış tedavi kurbanı olmasının ardından tam hazır olmadan sahaya çıktığı için sıkıntı çekiyor. Rehabilitasyon sürecinden geçecek. Dört yeni Aslan’la ilgili son kararı Okan Buruk verecek.

ASLAN POGBA İÇİN PUSUDA

İtalyan basınından Galatasaray taraftarını heyecanlandıracak bir iddia gündeme geldi. Corriere Dello Sport’a göre; Juventus, Pogba’nın menajeri ile yeni sözleşme imzalama konusunda görüşecek. Yıllık 8 milyon avro kazanan Fransız oyuncu yeni sözleşmeyi kabul etmezse Galatasaray’a gitme ihtimali doğacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...