Ne de olsa Fener

Düzenleyen:
Ne de olsa Fener

SPOR Haberleri

Udoh ve Bogdanovic’in oynamadığı karşılaşmada ikinci yarı genç oyuncularını kullanan sarı-lacivertliler Bursa’dan turla ayrıldı

THY Euroleague’de şampiyon olan Fenerbahçe ligde de yoluna sağlam adımlarla devam ediyor. Udoh ve Bogdanovic’in dinlendirildiği maçta sarı-lacivertliler Spor Toto Basketbol Ligi Play-off çeyrek finali ikinci maçında Tofaş’ı deplasmanda yenerek seride durumu 2-0’a getirdi ve adını yarı finale yazdırdı. Fenerbahçe bu sonuçla Banvit’i eleyen Darüşşafaka Doğuş ile yarı finalde eşleşti. Sarı-lacivertliler ilk periyodu 22-19 önde geçse de Tofaş soyunma  odasına 44-39 üstün girerken son bölüme de  59-57 önde başladı. 
Üçlüklerle coştu
Fenerbahçe’de koç Zeljko Obradovic, son bölüme Sloukas, Melih Mahmutoğlu, Egehan Arna, Barış Hersek ve Ahmet Düverioğlu 5’iyle başladı. Sloukas’ın üçlüğü ile Fenerbahçe 36. dakikaya 70-60 önde girdi. Egehan’ın turnikesine, Barış cevap verince skor 72-70 oldu. Fenerbahçe üçlük yağmuruna Melih’le devam ederken, Sloukas’ın da turnikesiyle farkı 7’ye çıkararak sarı-lacivertliler rahatladı: 77-70. Kalan bölümde hata yapmayan Fenerbahçe 79-73’lük skorla Bursa’dan turla ayrıldı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...