Beşiktaşlı Nathan Redmond İngiltere'ye dönmek istiyor

- Güncelleme:
Beşiktaşlı Nathan Redmond İngiltere'ye dönmek istiyor

Spor Haberleri

Süper Lig’in düşünülenden çok daha çekişmeli olduğunu söyleyen İngiliz yıldız, “Sezon sonu serbest kalacağım, hedefim Premier Lig” dedi.

MURAD TAMER'İN HABERİ - Beşiktaş’ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekibi Southampton’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Nathan Redmond geleceği hakkında konuştu. İngiliz yıldızın hedefi sezon sonunda Ada’ya geri dönmek. Teknik direktör Şenol Güneş bir süre önce 28 yaşındaki oyuncu için yönetime olumlu rapor vermişti. Tecrübeli teknik adam, son haftalarda formu artan Redmond’un performansını koruduğu takdirde sözleşmesinin uzatılabileceğini söylemişti. 

KARİYER VURGUSU

Redmond’un gelecek planları arasında ise şu anda Süper Lig bulunmuyor. Four Four Two’ya konuşan İngiliz yıldız, “Süper Lig düşünülenden daha çekişmeli. Futbolcular daha çok kariyerlerinin sonlarında Türkiye’ye transfer oluyor algısı var ama ben 28 yaşındayım. Sezon sonu serbest kalacağım ve şu an için ana hedefim Premier Lig’e geri dönmek” dedi. Beşiktaş’ın Burnley’den kiraladığı Weghorst da devre arasında Manchester United’a transfer olmuştu.

TEK EKSİK GHEZZAL

Beşiktaş bu akşam sahasında Ankaragücü’nü misafir edecek. Ligde son üç maçını kazanamayan siyah beyazlılar galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor. Takımda Ghezzal dışında eksik yok. Cenk Tosun ve Welinton ise kart sınırında bulunuyor. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...