Napoli yıldız stoperi Kim Min-jae'yi Manchester United'a kaptırmak üzere

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Napoli yıldız stoperi Kim Min-jae'yi Manchester United'a kaptırmak üzere

SPOR Haberleri

Manchester United'ın Kim Min-jae ısrarı bitmek bilmiyor. Premier League devi, Napoli'nin yıldız ismini kadrosuna katmak için Güney Koreli'nin serbest kalma bedelini ödemeye hazır. İtalyan medyasında çıkan haberlere göre; Manchester United, oyuncunun transferi için menajerleriyle görüşmeye başladı. 

Serie A'da şampiyonluğa koşan Napoli, Fenerbahçe'den 18 milyon euroya transfer ettiği Güney Koreli stoper Kim Min-jae'yi Manchester United'a kaptırmak üzere...

United, tıpkı Napoli'nin Fenerbahçe'ye yaptığı gibi oyuncunun sözleşmesinde yazan serbest kalma bedelini ödeyerek transferi bitirmeyi hedefliyor.

KİM MİN-JAE'NİN HAYALİ PREMİER LEAGUE

İtalyan medyasında çıkan haberlere göre; Manchester United, oyuncunun transferi için menajerleriyle görüşmeye başladı. İngiliz devinin 48 milyon Euro serbest kalma bedeli olan oyuncu için, ödemeyi yaparak transferi tamamlamayı planladığı belirtildi. 

Napoli yıldız stoperi Kim Min-jae'yi Manchester United'a kaptırmak üzere

NAPOLİ YENİ SÖZLEŞME TEKLİF ETTİ

Napoli ise 26 yaşındaki oyuncuya yeni sözleşme teklifi yaptı ancak 48 milyonluk maddenin 65 milyona çıkarılmak istenmesi üzerine oyuncunun tarafı teklifi reddetti. 

Serie A'da da kendisini kanıtlayarak dünyanın en önemli stoperleri arasında gösterilmeye başlanan Kim Min-jae, Fenerbahçe'ye 3 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. Yaz transfer döneminde ise Napoli, Güney Korelinin bonservisi için sarı-lacivertlilere 18 milyon 50 bin Euro ödeme yapmıştı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...