Nani’nin aklı İngiltere’de

Düzenleyen:
Nani’nin aklı İngiltere’de

SPOR Haberleri

Devre arasında Çin’den gelen astronomik teklifin ardından Fenerbahçe’yi kafasında silen Luis Nani, gözünü İngiltere’ye dikti.

Sık sık Ada basınına açıklamalarda bulunan Portekizli yıldız, “Tekrar üst düzey liglerde forma giymek istiyorum, İngiltere’de yarım kalan bir işim var” sözleriyle Premier Lig takımlarına göz kırptı. Türkiye’de oynamasının insanlar için bir şey ifade etmediğini vurgulayan Nani, “Türkiye ve Portekiz’de ne kadar iyi işler yaparsam yapayım, evet ama orası Türkiye, Portekiz yorumlarıyla karşılaşıyorum. Çünkü iyi liglerde oynadığınızda insanlar da sizin iyi işler yaptığınızı düşünüyor. Bu yüzden fırsatları değerlendirmek isterim” ifadesini kullandı. İngiliz medyası sözleşmesinde 8 milyon avroya serbest kalma maddesi bulunan yıldız oyuncunun Premier Lig’den çok sayıda talibi olduğu belirtti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...