Nani için aradaki 2 milyon euro!

Nani için aradaki 2 milyon euro!

SPOR Haberleri

İngiliz basını Nani transferinde Fenerbahçe ile Manchester United arasındaki bonservis bedeli teklifi farkının 2 milyon euro olduğunu iddia etti.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ve dördüncü yıldızı ilk takan takım olma ünvanını Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, transfer sezonunda çok hareketli günler geçiriyor. Şu ana kadar Simon Kjaer, Fernandao ve Şener Özbayraklı ile resmen anlaşan sarı lacivertliler, Manchester United'dan Nani'yi bekliyor. Nani haberleri günlerdir manşetleri süslerken Fenerbahçe onu henüz bitirebilmiş değil. BUnun için değişik iddialar ortaya atılırken, İngiliz medyası sorunun bonservid bedeli olduğunu iddia ediyor.


nbsp;Nani ile anlaşmayı sağlayan Fenerbahçe, onu satmakta kararlı olan Manchester United'ın 7 milyon euro bonservid bedeli isteğini ise kabul etmeyi düşünmüyor. The Telegraph'ın haberine göre Kırmızı Şeytanlara 5 milyon euro bonservis bedeli teklif eden Fenerbahçe, 28 yaşındaki oyuncu için orta yol bulmaya çalışıyor.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...