Nani, 'Galatasaray teklif yaptı'

Nani, 'Galatasaray teklif yaptı'

SPOR Haberleri

Manchester United'ın başarılı kanat oyunucusu Nani, transfer döneminde Galatasaray'ın kendisine transfer teklifi yaptığını söyledi.

Transfer dönemi boyunca adı Galatasaray ile anılan Manchester United'ın Portekizli kanat oyuncusu Nani'den ilginç bir itraf geldi. Portekizli futbolcu transfer döneminde Galatasaray'ın kendisine transfer teklifi yaptığını açıkladı. İngiliz ekibi ile sözleşmesini yenileyen Nani, yaz boyunca bir çok kulüpten transfer teklifi aldığını belirterek, "Galatasaray, Tottenham Hotspur ve Arsenal'den teklifler aldım. Geleceğim hakkında bir anda karar vermek kolay değildi. Fakat David Moyes kulüpte kalmam için beni ikna etti. Bende Old Trafford'da kalmayı seçtim. Bundan sonra tek amacının takımda düzenli olarak forma giymek olduğunu belirten Portekizli yıldız, "Kulübümde forma şansı bulmak için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. Mücadele etmek için United'da kaldım. Sürekli forma giyebilmek için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...