Nani bir Alex gibi!

Nani bir Alex gibi!

SPOR Haberleri

Sezon başında Manchester United'tan transfer edilen Nani Süper Lig'de geride kalan 5 haftada attığı 3 gol ve yaptığı 2 asistle fırtına gibi esti.

Sezona müthiş bir başlangıç yapan Portekizlinin bu performansı, akıllara forma giydiği dönemde istatistikleri altüst eden Alex de Souza'yı getirdi. Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde kıyaslandığı rakip takım oyuncularına yapılan "Bir Alex değil" yorumlarıyla Türk futbolunda yer eden Alex'in sarı-lacivertli formayla ilk 5 lig maçında 2 gol 3 asistle tıpkı Nani gibi 5 gole katkı yapmış olması taraftarların "Nani bir Alex olabilir" yorumlarına neden oldu.  İki yıldız oyuncunun arasındaki tek benzerlik ilk 5 maçlarındaki performanslarıyla da sınırlı değil. Uzun yıllar Premier Lig'de top koşturan Nani Fenerbahçe'ye 28 yaşında transfer olurken, Alex de Souza sarı-lacivertli takıma 27 yaşında gelmişti.  Fenerbahçeli taraftarların şimdi merak ettiği soru ise sezona müthiş bir başlangıç yapan Nani'nin bu istatistikleri devam ettirip heykeli dikilen Alex gibi büyük bir efsane olup olamayacağı. Alex de Souza, 2004-2012 yılları arasında forma giydiği Fenerbahçe'den 333 maçta 167 gol ve 143 asistle ayrılmıştı. > Uğur AKTAN

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...