Nani, 2018'e kadar Manchester United'ta

Nani, 2018'e kadar Manchester United'ta

SPOR Haberleri

Yaz transfer döneminde adı Galatasaray ile de anılan Nani, Manchester United ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.

Yaz transfer döneminde Manchester United'dan ayrılacağı iddia edilen Portekizli yıldız Nani kulübüyle olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı. Galatasaray da dahil olmak üzere pek çok Avrupa devinin ilgisini çeken yıldız oyuncu geçen Real Madrid maçında gördüğü kırmızı kartın ardından gözden düşmüş, son zamanlarda beklenen performansı sergileyememesi üzerine takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Portekizli yıldız imza töreninden sonra yaptığı açıklamada United oynamanın kendisi için büyük bir deneyim olduğunu ifade ederek, "Yeni menajerin bana güvenip sözleşmemi uzatmak istemesi beni çok gururlandırdı. Umarım takıma daha fazla yardımcı olurum" dedi.(Ligtv)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...