Nadal hız kesmiyor

/ Kaynak: AA
Nadal hız kesmiyor

SPOR Haberleri  / AA

ATP Dünya Turu Finalleri'nde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Çek Tomas Berdych'i 2-1 yenerek gruptaki tüm maçlarını kazandı.

İngiltere'nin başkenti Londra'daki O2 Arena'da oynanan maça servis kırarak başlayan Nadal, ilk seti 6-4 aldı. İkinci sete "fırtına" gibi giren ve İspanyol rakibinin üst üste iki kez servisini kıran Berdych, Nadal'a sadece bir oyun verdiği seti 6-1 kazanarak setlerde durumu 1-1'e getirdi. Karar setinin 8. oyununda servis kıran Nadal, seti 6-3, maçı da 2-1 kazandı. Yarı finale çıkmayı daha önce garantileyen İspanyol tenisçi, gruptaki üç maçından da galibiyetle ayrıldı. A Grubu'nda son dörde kalan ikinci tenisçi ise İsviçreli Stanislas Wawrinka oldu. Kariyerinde ilk kez 8 tenisçi arasına kalmayı başaran Wawrinka, finallerde mücadele etmeye hak kazanmıştı. A Grubu'ndaki maçların ardından tenisçilere ait maç, set ve oyun istatistikleri şöyle oluştu: A Grubu Galibiyet/Mağlubiyet Setler Oyunlar nbsp;


Rafael Nadal 3-0 6-1 39-30 nbsp;
Stanislas Wawrinka 2-1 4-4 48-39 nbsp;
Tomas Berdych 1-2 4-4 38-39 nbsp;
David Ferrer 0-3 1-6 25-42 nbsp;


Finallerde bugün B Grubu'nda Juan Martin del Potro-Roger Federer (TSİ 16.00) ve Novak Djokovic-Richard Gasquet (19.45) maçları oynanacak.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...