Müthiş iddia! Emmanuel Emenike ve Ryan Babel...

/ Kaynak: Hürriyet
Müthiş iddia! Emmanuel Emenike ve Ryan Babel...

SPOR Haberleri  / Hürriyet

Al Ain Kulübü, sezon başında kadrosuna kattığı Fenerbahçe'nin golcüsü Emmanuel Emenike ile yollarını ayırdı.

Resmi siteden Nijeryalı golcünün kadrodaki ismini de silen Al Ain Kulübü, Danilo Asprilla ve Douglas’ı transfer etti. Kulüpten yapılan açıklamada, ayrıca bu iki transferin Emenike'nin yerine gerçekleştirildiği açıkça belirtildi. Kulübün Yönetim Kurulu Üyesi Mohammed Obeid Hamdoun, sadece Emenike'yle ilgili değil Ryan Babel hakkında da şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

"Babel Fenerbahçe'de oynar"
Hamdoun, “Babel’in Türkiye’ye dönerek Fenerbahçe’de futbol oynayacağını düşünüyorum. Emenike ise bir Çin takımına transfer olabilir ya da Fenerbahçe’ye dönebilir. Böyle şeyler futbolda normal. Bazen büyük isimleri getiriyorsunuz ancak oynamak istemiyorlar. Babel ve Emenike için de böyle olduğunu düşünüyorum. Emenike’yi Dünya Kupası ve Afrika Uluslar Kupası’nda beğenmiştim. Ancak buraya geldi ve ligde sadece 7 gol atabildi.” ifadelerini kullandı.

İki futbolcuya da teşekkür ettiler
Al Ain teknik direktörü Zlatko Dalic ise iki futbolcuya,”Bizimle geçirdikleri 6 ay için Emenike ve Babel’e teşekkür ediyorum. Her ikisine de yeni takımlarında başarılar diliyorum.” sözleriyle veda etti.

SPOR
Kaynak: Hürriyet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...