Mustafa Sarıgül: Haydarpaşa müze olacak

Mustafa Sarıgül: Haydarpaşa müze olacak

SPOR Haberleri

Tarihî Sirkeci Garı'nda seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Sarıgül, İstanbul'un kent müzesine ihtiyacı olduğunu söyledi.

Tarihî Sirkeci Garı'nda seçim çalışmalarını sürdüren CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, İstanbul'un kent müzesine ihtiyacı olduğunu söyledi. Sarıgül, tarihi Haydarpaşa ve Sirkeci garlarını kent müzesi yapacaklarını söyledi. "Kentler müzeleriyle kültür şehri olur" diyen Mustafa Sarıgül, "İstanbul'da Topkapı sarayımız, Ayasofya'mız var. Ne yazık ki yeteri kadar Ayasofya ve Topkapı müzemizi dünyayla buluşturamıyoruz. Ayrıca İstanbul'umuzda müzelerimiz sayısı alabildiğine yetersiz. Son 20 yılda İstanbul'da dünya ölçeğinde bir müze ne yazık ki yapılmadı" diye konuştu. Metroların gece de hizmet vermesi gerektiğini belirten Sarıgül, metroların gece saat başı çalışması gerektiğini söyledi. Sarıgül, "Kamu hizmetlerinin 24 saat devam etmesi lazım. Biz İstanbul metrosununda mutlaka gece saat 12.00 - sabah 06.00 arası, saat başı mutlaka çalışmasını arzu ediyoruz" açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...