Mustafa Reşit Akçay, 'Bize golcü şart'

Mustafa Reşit Akçay, 'Bize golcü şart'

SPOR Haberleri

Mustafa Reşit Akçay,'Vaktimiz daralıyor ve ihtiyacımız olan bölgeye takviye yapmamız gerekiyor. Forvet transferini bir an önce bitirelim' diye konuştu.

Avrupa'da fırtına gibi esen ancak ligde bekleneni veremeyen Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, yönetime forvet eksikliğinden yakındı. Henrique ve Adrian'ın Avrupa'da gösterdiği yüksek performansa rağmen golcü eksikliğini hep hissettiklerini söyleyen Akçay, "Vaktimiz daralıyor ve ihtiyacımız olan bölgeye takviye yapmamız gerekiyor. Forvet transferini bir an önce bitirelim" diye konuştu. Bordo-mavililerin golcü adayları arasında Manchester United'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov, Newcastle'dan ayrılması gündemde olan Papiss Cisse ve Kasımpaşa'nın golcüsü Kalu Uche bulunuyor. Trabzonspor yabancı transferinden bir sonuç çıkaramazsa rotayı yerli golcüye çevirecek.
HENRİQUE LİGDE SUSKUN
Avrupa Ligi'nde bu sezon oynadığı 6 karşılaşmada 7 gol atarak Trabzonspor'u sırtlayan Henrique'nin ligdeki suskunluğu dikkati çekiyor. Son golünü 15 Mart 2013'te Bursaspor'a atan Henrique, tam 170 gündür Süper Lig'de gole hasret. 24 yaşındaki golcü, Derry City'ye iki maçta 3, Dinamo Minsk'e 1, Kukesi'ye ise iki maçta 3 gol atma başarısı göstermişti. Bu arada Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, Akhisar maçında oyundan alındığı için agresif hareketler sergileyen Adrian'la milli maçların ardından bir araya gelip, oyuncuya uyarılarda bulunacak. Maçın ardından "Bunlar onun oynama hırsını gösterir" diyen Akçay'ın yönetime Adrian'a ceza verilmesi yönünde bir talepte bulunmayacağı belirtildi. nbsp; nbsp; nbsp; gt; Gökmen ŞAHİN – Trabzon



Penaltı hasreti 40 haftaya çıktı

Trabzonspor, Süper Lig'de iki sezondur penaltı atışı kullanamadı. En son iki sezon önce Galatasaray'a karşı Colman ile topu beyaz noktaya diken bordo-mavililer, o tarihten beri penaltı atışı kazanamadı. Trabzonspor, geçen sezonu hiç penaltı nbsp;kullanamadan tamamlamıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...