Galatasaray Nantes'e kapıyı kapattı: Mustafa Muhammed geri dönüyor

- Güncelleme:
Galatasaray Nantes'e kapıyı kapattı: Mustafa Muhammed geri dönüyor

Spor Haberleri

Sarı kırmızılılar, 5,75 milyon avroluk opsiyon maddesinden geri adım atmadı. Okan Buruk da yönetime Mısırlı golcüyü önümüzdeki sezon kadroda değerlendirebileceğini bildirdi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ - Galatasaray bir yandan şampiyonluk hesapları yaparken bir yandan da sessiz sedasız önümüzdeki senenin kadrosunu kurmak için hummalı bir çalışma içeresinde. Sarı kırmızılılar PSG’ye geri dönmek isteyen Mauro İcardi’nin bonservisini almak için yoğun mesai harcıyor. Bu arada sezon başında Nantes’a kiralanan Mustafa Muhammed için Fransız takımı Aslan’ın kapısını çaldı. Lig 1’de küme düşme hattında bulunan ekip, Cimbom’dan Mısırlı oyuncu için indirim talebinde bulundu. 

YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Buna karşılık Galatasaray “15 Haziran’a kadar kontratında bulunan 5,75 milyon avroluk opsiyonu kullanmazsanız oyuncumuz geri döner” şeklinde net bir cevap verdi. Sportif Direktör Cenk Ergün geçtiğimiz günlerde Nantes’ın Fransa Kupası’nda oynadığı final maçını tribünden takip ederek oyuncuyla görüşmüştü. Oyuncuyu sezon başından beri yakından izleyen Okan Buruk da Mısırlı oyuncunun dönüşüne sıcak bakıyor. Mustafa geri dönerse Cimbom, bütün maddi imkânını İcardi’ye harcayabilecek. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...