Mustafa Denizli'nin sırrı...

/ Kaynak: Fanatik
Mustafa Denizli'nin sırrı...

SPOR Haberleri  / Fanatik

Florya'ya döner dönmez takım içindeki uyumu sağlamak için çabalayan Mustafa hocanın, soyunma odasında ve medya önünde farklı konuşmaması, Umut'la Burak'a sahip çıkması gibi detaylar, takım içinde güven ve adalet duygusu oluşturunca, Aslan'ın çıkışa geçmesi kaçınılmaz oldu.

Sezonun ikinci yarısına Sivasaspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, her ne kadar ezeli rakiplerinin bir hayli gerisinde kalsa da, şampiyonluk yarışına artık daha umutlu bakıyor. Bundaki en önemli sebebin ise futbolcular arasında pekişen güven duygusunun olduğu ifade ediliyor. 
Güveni sağlayan isim de, teknik direktör Mustafa Denizli’den başkası değil. Florya’ya adım attığı günden bu yana oyuncular arasındaki uyumu sağlamak için çalışmalar yapan tecrübeli hoca, bu konuda önemli ölçüde yol almış durumda. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, futbolcuları şu ana kadar en fazla etkileyen konu, Mustafa Denizli’nin onlara karşı, ‘içeride ve dışarıda’ sergilediği davranış şekliydi.

Sinan Gümüş örneği
Başta Umut Bulut ve Burak Yılmaz’a her koşulda sahip çıkan ve soyunma odasında konuştuklarını, medya önünde de tekrarlayan Denizli’nin bu istikrarlı tavrı, takımda güven duygusu oluşturdu.
Hamza Hamzaoğlu döneminde çok az süre alabilen Sinan Gümüş’e, antrenman ve kupa maçlarındaki çıkışı nedeniyle formayı gözü kapalı veren Mustafa hoca, bu davranışıyla da, “Hak eden formayı kapar” algısı oluşturacak, bir anlamda adalet sağladı. Tüm bu gelişmeler, oyuncularla hoca arasında bir bağ oluşturdu ve takım performansını yukarı çıkardı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...