Mustafa Denizli'den Beşiktaş için ilginç yorum!

Mustafa Denizli'den Beşiktaş için ilginç yorum!

SPOR Haberleri

Teknik direktör Mustafa Denizli Club Brugge-Beşiktaş maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beşiktaş deplasmanda Club Brugge ile karşı karşıya geldi. 1-0 öne geçen Kartal, iki savunma hatası sonucu sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Hürriyet Gazetesi yazarlarından Mustafa Denizli, "Tur yine İstanbul'a kaldı" başlıklı bir yazı kaleme aldı.
Denizli, "Bu takımın Belçika liginin lideri olması hiçbir şeyi değiştirmez. Beşiktaş dün kaybetmiş olsa dahi, bu takımı eler. Sonuç olarak Beşiktaş bir şey kaybetmedi. Biz ülke olarak alacağımız puanları kaybettik." dedi. Hayal kırıklığı yaşatan isimler olarak, Cenk, Gökhan, Olcay ve Demba Ba'yı açıkladı
İŞTE O SÖZLER...
Brugge'ün Belçika lideri olması da, dün akşam kazanması da bir şey değiştirmez. Beşiktaş ilk maçtan mağlup dönmesine rağmen bu takımı eler. İstanbul'daki maçta sahanın Brugge'e dar olacağını söyleyebilirim. Kuralar çekildiği zaman 15 rakip içinde çıkabilecek takımların en iyisi Club Brugge'dü.
Ve istenilen rakip geldi. Sahada da maçı yönetebilecek en iyi hakemlerden biri vardı. Tüm bu olumlu faktörlere rağmen pozisyonu olmayan bir ilk 45 dakika izledik.
Gerçi Beşiktaş, Avrupa maçlarında ligden çok daha iyi bir görüntü veriyor. Ancak sezon başındaki Beşiktaş'tan oldukça uzaklar. Herkes çalışıyor, çabalıyor ancak sonucu getirecek hareketi bir türlü gelmiyor.
İlk yarıda seyrettiğim Brugge, Beşiktaş'a gol atma şansı az olan bir takım. Beşiktaş'a karşı ancak yan toplardan, uzaktan şutlarla veya korner kullanarak tehlike oluşturabilirlerdi. Beşiktaş'ta Demba Ba, Gökhan Töre, Olcay, Oğuzhan ve Tolgay ilk yarı itibariyle çok etkili olamadılar.
Bu takımın Belçika liginin lideri olması hiçbir şeyi değiştirmez. Beşiktaş dün kaybetmiş olsa dahi, bu takımı eler. İlk 45 dakika futbol kalitesi olarak beklediğimin altında kaldı.
PANİK TÜM HAVAYI DEĞİŞTİRDİ
Beşiktaş'la ilgili söylenecek fazla bir şey yok. Oyunun en güzel bölümünde golü buldular ancak gereksiz bir panik içine girdiler. Rakibi resmen kazanmak için davet ettiler.
Özellikle Oğuzhan çıktıktan sonra orta saha hakimiyeti tamamen Brugge takımına geçti. Beşiktaş, kendinden daha güçsüz ve kalitesiz bir rakibe mahkum oynamak zorunda kaldı.
Kaleci Cenk'ten forvet hattına kadar topa sahip olan herkes gereksiz bir panik yaşadı ve Beşiktaş mağlup oldu.
Ancak sonuç olarak Beşiktaş bir şey kaybetmedi. Biz ülke olarak alacağımız puanları kaybettik.
Yine de söylediklerimin arkasındayım. Bu maçın sonucu ne olursa olsun Beşiktaş turu geçen taraf olacaktır. Ancak Beşiktaş'ın iyi oynamadığını kabul etmemiz lazım. Beşiktaş, rövanşta rakibine sahayı dar edecektir. Turu Belçika'da da alabilirdi. Ama uzun zamandır çizgisinden uzakta bir Beşiktaş izliyoruz. Gökhan Töre'nin golü bile bireysel çabayla atılmış bir goldü.
Beşiktaş bir önceki turda dış sahada 1-0 kaybetti. Rakibi Liverpool'du. Dün akşam 2- 1 kaybetti. Rakibi Brugge'dü. Kararı sizlere bırakıyorum.
BRUGGE'İN BiR PLANI VAR MI?
Brugge'un 2-1 öne geçtikten sonraki oyun planı oldukça farklıydı. Sadece vakit geçirmeyi amaçladılar. Burada aklıma iki soru geliyor; Rövanşla ilgili kendilerine ayrı bir güven mi duyuyorlar? Yoksa deplasman maçı için özel bir planları mı var?
HAYAL KIRIKLIKLARI:
Cenk, Gökhan, Olcay, Demba Ba

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...