Mustafa Akçay'dan ilginç açıklama 'Trabzon kaybeder mağlup olmaz'

Mustafa Akçay'dan ilginç açıklama 'Trabzon kaybeder mağlup olmaz'
SPOR Haberleri

Mustafa Reşit Akçay, Legia Varşova karşılaşmasının ardından ilginç açıklamalarda bulundu, 'Trabzon kaybeder mağlup olmaz'.

Trabzonspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Legia Varşova'yı deplasmanda 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamada bulundu.Akçay açıklamasında 'Böyle bir oyuncu topluluğuna sahip olduğumuz için çok şanslıyız' ifadelerini kullanırken gruptan çıktıklarını düşündüklerini söyledi.İşte Akçay'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar şöyle:"Müsabaka zor olarak gözüküyordu. Özellikle ikinci yarısında... Forse ettiğimizi düşünüyorum ve haklı bir galibiyet aldık. Çok yüksek bir yüzdeyle gruptan çıktığımızı düşünüyoruz. Ülkemizde 5 maç üstüste deplasmanda kazanan takım ünvanını aldı takımımız. Başarımızın sırrı karakterli oyuncularda gizli. Sakatlandığı halde oynamak isteyen oyuncularımız var. Böyle bir oyuncu topluluğu kaybedebilir ama mağlup olmaz."
"10 PUAN BİZİ YÜZDE 80 GRUPTAN ÇIKARIR"
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, rakibin seyircisini arkasına alarak mücadele edecek olmasından dolayı biraz tedirgin olduklarını belirterek, "İlk devre rakibin gücüne karşı zorlandığımızı söyleyebilirim. Buda ilk yarıda rakibimizin önünde oyunu biraz daha geride kabul eden bir takım olmamızı gerektirdi. İkinci yarı bence rakibin etkin hareketlerine karşı koymaya başladık ve rakibi kendi sahasına doğru itmeye başladığımız anlar oldu. Bunu kontra atak koşularla destekledik ve iki gol attık." nbsp;
"Yükselmeye yavaş yavaş başlayan takımımızın gücü bu maçta biraz daha üst noktaya çıktı. Kompakt yapıyı bozmadan oynamaya çalışıyoruz. Oyun karakterimiz zaman zaman göze hoş gelmeyen bir yapı gibi gözükse de biz oyuncularımıza uygun bir oyun yapısı olduğunu düşünüyoruz ve bunu sürdüreceğiz. Kazandığımız için mutluyuz. Rakibimize de ligdeki maçlarda başarılar diliyorum. Çok iyi ağırlandık. Hem seyircisine hem de kulübün işleyişinde görev alan herkese teşekkür ediyoruz." diye konuştu.
"FUTBOL SÜRPRİZ OYUNU"
Akçay, gruptan çıkma ihtimallerinin yüzde 80 olduğunu vurgulayarak, "Topladığımız, 10 puan kalan iki maçımız olmasına rağmen bizi gruptan yüzde 80 çıkaracakmış gibi duruyor. Ama oynanmış iki maç daha var. Futbol kendi içerisinde bir yığın sürprizi olan bir oyun. Biz iki müsabakayı da kontrollü bir şekilde geçmeye çalışacağız" dedi.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...