Mustafa Akçay'dan duygusal konuşma

/ Kaynak: İHA
Mustafa Akçay'dan duygusal konuşma

SPOR Haberleri  / İHA

Mustafa Akçay, Legia Warszawa takımıyla oynayacağı maç öncesi yapılan son antrenmanda oyuncularına yönelik olarak duygusal bir konuşma yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktörü Mustafa Akçay yönetiminde yapılan çalışmaya Colman dışında tüm oyuncular katıldı. 15 dakikası basın açık olan bölümde Mustafa Akçay, saha kenarında oyuncularıyla kısa bir görüşme yaptı. Duygusal ağırlıklı geçen konuşmada teknik direktör Akçay, yarın akşam oynanacak olan karşılaşmada bütün oyuncuların performansına ihtiyaçları olduğunu belirtti. Trabzonspor'un Legia Warszawa takımıyla oynayacağı maçta tüm stadyumun dolacağını vurgulayan Trabzonsor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, bordo-mavili kulübün efsane futbolcularından 1461 Trabzon'un teknik direktörü Kadir Özcan'ın vefatı nedeniyle duygusal bir ortamın kendilerini beklediğini ifade etti. Akçay, "Yarın akşam duygusal bir ortam bizi bekliyor. Camianın yaşamış olduğu bir acı var. Bu acının biraz olsun dinmesi için yarın bizim ortaya koyacağımız performans çok önemli. Bütün oyuncularımızın performansına ihtiyacımız olacak. Duygusal anlamda, taraftarımızın gönlüne hitap edecek bir oyun ortaya koymalıyız" dedi. Futbolcularına isimleriyle hitap eden Akçay, "Marc Janko'un performansına yarın akşam ihtiyacımız olacak. Olcan'ın yapacakları çok önemli olacak. Henrque'in yarın ortaya koyacağı performans sadece kendisi için değil takım için çok önemli olacak. Bu toplumun duygularına ve kalbine yönelik olmalı. Bunu sizlerden rica ediyorum. O yüzden akşam yatarken başınızı yastığa koyduğunuzda bunu unutmamanızı istiyorum" ifadesini kullandı.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...