Mustafa Akçay, 'Kimse darılmasın'

Mustafa Akçay, 'Kimse darılmasın'

SPOR Haberleri

Perşembe günü sezonun ilk resmi maçını oynayacak olan Mustafa Reşit Akçay, formayı adaletli bir şekilde dağıtmak için Allah'a dua ettiğini söyledi.

Trabzonspor'u, sezonun ilk resmi maçı heyecanı sardı. Perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İrlanda ekibi Derry City takımıyla karşılaşacak olan bordo-mavililerde Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay'dan oyunculara uyarı geldi. Antrenman öncesi futbolcuları saha ortasında toplayıp bir konuşma yapan Akçay, "Derry City'in maçlarını kasetten izledik. Değerlendirmeleri daha sonra yaparız ancak şimdiden şunu söyleyebilirim ki çok zor bir maç olacak. Ancak ben size inanıyorum. Sizin için buradayım" diye konuştu.
BELKİ BİR FORVET İSTERİZ
Derry City karşılaşmasına nasıl bir kadroyla çıkacağına dair bilgiler de veren Mustafa Hoca, "İnşallah bir problem yaşamadan formayı adaletli bir şekilde dağıtacağım. Bu konuda Allah'a dua ediyorum" sözlerini kullandı. Transferde bazı isimlerin takımla birlikte geçtiğini dile getiren Akçay, "Araştırıyorum, maçlarını izliyorum, inanın hiçbiri sizden iyi değil. Belki Henrique ve Batuhan'a alternatif için bir forvet isteriz ama herkes iyi olduktan sonra içimizden de bazı şeyleri tamamlarız. Bunları içimden gelerek söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Zokora güldürdü

Trabzonspor'un dünkü antrenmanında neşeli anlar da yaşandı. Kondisyon antrenmanı sırasında yorulduğu gözlenen Zokora, "Ramazan Ramazan, oruç tutuyoruz" diyerek nbsp;
teknik ekibe takıldı.


Formalar tanıtılıyor
Trabzonspor'un 2013-14 sezonu formaları bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde tanıtılacak. 11.30'da başlayacak toplantıya, yöneticiler, teknik heyet ve oyuncular katılacak.


Rövanşa İsveçli hakem
Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda İrlanda'nın Derry City ile 25 Temmuz'da yapacağı rövanş maçını İsveçli Michael Lerjeus yönetecek. Lerjeus'un yardımcılıklarını Henrik Andren ve Per Brogevik yapacak.


Altyapı Eyüpoğlu'nun
Trabzonspor, Gençlik Geliştirme Koordinatörü olarak anlaşmaya vardığı Ömer Eyüboğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Eyüboğlu'nun müdürlüğünü yaptığı Trabzon Lisesi, 2003'te dünya şampiyonu olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...