Muslera'nın "Buruk" sevinci... Galatasaray'ın 7-0'lık Başakşehir galibiyetindeki tek pürüz!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Muslera'nın "Buruk" sevinci... Galatasaray'ın 7-0'lık Başakşehir galibiyetindeki tek pürüz!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın 7-0'lık Medipol Başakşehir zaferinde 76. dakikada sarı kart gören Fernando Muslera, 2022 Dünya Kupası dönüşü İstanbulspor maçında sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Cim Bom'un tarihi galibiyetinden notlar...

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray deplasmanda mücadele ettiği Başakşehir'i 7-0 mağlup etti.

Bu maç öncesinde sarı-kırmızılılarda Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu, Sacha Boey, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira sarı kart sınırında bulunuyordu.

Müsabakanın 76. dakikasında sarı kart görev Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera cezalı duruma düştü. Muslera, Dünya Kupası arasında sonra oynanacak İstanbulspor maçında görev alamayacak.

Muslera'nın

ICARDİ SERİYE BAĞLADI

Sarı-kırmızılıların ikinci golünü Arjantinli futbolcu Mauro Icardi kaydetti.

Maçın 45. dakikasında kazanılan penaltıda topun başına geçen Icardi, meşin yuvarlağı kalecinin ters köşesinden ağlara gönderdi. Yıldız futbolcu ayrıca Kerem Aktürkoğlu’nun attığı 2 golün de asistini yaptı.

29 yaşındaki futbolcu böylece bu sezonki gol sayısını da 4’e yükseltti. Maça 11’de başlayan Icardi, 90 sahada kaldı.

Muslera'nın

ABDÜLKERİM BARDAKÇI SİFTAH YAPTI

Galatasaray’da takımın son golünü defans oyuncusu Abdülkerim Bardakcı kaydetti. 28 yaşındaki futbolcu maçın 88. dakikasında attığı golle sarı-kırmızılı forma ile ilk kez gol sevinci yaşadı.

Karşılaşmaya 11’de başlayan başarılı futbolcu, 90 dakika sahada kaldı. Abdülkerim Bardakcı, Başakşehir maçıyla bu sezon 10. resmi maçını oynadı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, antrenörlük kariyerinde ilk kez karşılaştı. İlk mücadeleden Buruk, 7-0’lık gibi farklı bir skorla galip ayrıldı.

Muslera'nın

BAŞAKŞEHİR TARİHİNİN EN AĞIR YENİLGİSİ

Turuncu-lacivertliler bu sonuçla 2014 yılından itibaren Başakşehir adıyla devam ettiği ligde ilk kez kalesinde 7 gol gördü.

Başakşehir daha önce 2020-2021 sezonunda 30 Ocak 2021 tarihinde Hatayspor ile evinde oynadığı mücadele Hatayaspor’a 5-1 gibi farklı bir skorla kaybetmişti.

Turuncu-lacivertliler ayrıca o sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain deplasmanında 5-1 yenilmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...