Muslera'dan Sneijder yorumu

Muslera'dan Sneijder yorumu

SPOR Haberleri

Slovakya kampının 4. gününde basının karşısına çıkan Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, takım olarak yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

Amaçlarının taraftarı mutlu etmek olduğunu belirten Uruguaylı file bekçisi şu açıklamaları yaptı:

  •  Geçen sezon defansif anlamda takım olarak ben de dahil sıkıntılar yaşadık. Maicon geldi. Çok tecrübeli, yanında oynayacak Ahmet Çalık, Semih Kaya ve Serdar Aziz'e yardımı dokunacak. Agresif ve lider bir oyuncu. Umarım Maicon'un katkısıyla defansta artık sıkıntı yaşamayız.
  •  Tudor fiziksel anlamda takımı çok iyi çalıştırıyor. Savaşan, mücadele eden bir takım oluşturmaya ve idmanlarda bunu bize aşılamaya çalışıyor.
  •  Gol ortalamamız şampiyon olduğumuz senelere bakarsak geçen sezon düşüktü. Daha çok gol atmalıyız ve daha az hata yapmalıyız.
  •  Sıfırdan başladık ve yeni bir sayfa açtık. Bundan önceki seneleri unutup yeni bir sayfa açıyoruz. Çok iyi bir havadayız, önümüzde hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultusunda camiamızı yeniden mutlu edebilmek için çalışmalarımıza başladık.
  •  Gomis ve Belhanda iyi transferler... Katkıları olacak ancak bu yeteneklerin ön plana çıkması için takım oyunu çok önemli.
  •  Takımı futbolcular yönetmiyor. Bir oyuncu grubunun kulübü yönetme gücü olamaz zaten. Bu iddialar benim canımı acıtıyor, böyle bir şey Galatasaray'da söz konusu değil.
  •  Wesley Sneijder çok yakın arkadaşım. Eğer bu konuda karar verecek kişi olsam Wesley'in kariyerinin sonuna kadar Galatasaray'da kalmasını isterim. Ama tabii ki bu onun, hocanın ve kulübün vereceği bir karar. Saygı duymalıyız.
  •  Başkan gelip 'Hayatının sonuna kadar Galatasaray'da kalacaksın' dese, o kontratı düşünmeden imzalarım. Çocuğum da umarım futbolcu olur ve Galatasaray'da oynar.
  •  Volkan (Demirel) çok saygı duyduğum bir isim. Kendisine buradan selam yolluyorum.

BELHANDA 10'U BEKLİYOR

Galatasaray'da yeni transferlerden Maicon 3'ü, Gomis de 18 numarayı seçti. Takımda kalan oyunculardan bazı isimler numaralarını değiştirdi ve Ahmet Çalık 5'i, Tolga 6'yı, Sinan Gümüş de 11'i aldı. Faslı yıldız Belhanda'nın kaç numarayı giyeceği ise şimdilik belli olmadı. Wesley Sneijder'in takımdan ayrılığı bu hafta resmiyet kazanırsa Belhanda'ya 10 numaranın verileceği gelen haberler arasında.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...