Muslera'dan şampiyonluk adağı ve maçın adamı

Düzenleyen:
Muslera'dan şampiyonluk adağı ve maçın adamı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera, Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

3-0'lık Demir Grup Sivasspor galibiyetiyle zirvedeki yerini koruyan Galatasaray'da Fernando Muslera mücadeleyi değerlendirdi. Maçın yıldızı olarak Tolga Ciğerci'yi gösteren 31 yaşındaki eldiven, şampiyon olmaları halinde birçok kez barbekü partisi vereceğini söyledi.

"BU BASKI GALİBİYETİ KOLAYLAŞTIRIYOR"
"Bugün kalemizi gole kapattık. Bu bizim için önemlyidi. Taraftarımız da bizim için çok önemli. İyi günde, kötü günde bizim yanımızda olsunlar. Bugün onların bize nasıl destek verdiğini gördü herkes. Bu baskı, rakip takımı etkiliyor, galibiyetimizi kolaylaştırıyor."

"AYAKLARIMIZ YERE BASMALI"
Ligin uzun bir maraton olduğunu belirten Uruguaylı eldiven sözlerine şöyle devam etti; 

"Bizi daha zor maçlar bekliyor. Ayaklarımız yere basmalı, mütevazı olmamız lazım. Tanrı izin verir de sezon sonunda şampiyon olursak 15-20 kez barbekü partisi veririm, yeter ki şampiyon olalım. Maçın yıldızı olarak bir oyuncuyu söylemek doğru olmaz. Maçın yıldızı herkesti. İlla bir isim vermem gerekiyorsa Tolga'yı söyleyebsilirim. Çok önemli goller attı."

MARTIN LINNES
"Geçen sezonun sonunda artan bir performansım vardı. Yazın bunun üstüne koymak için için çalıştım. Bugün bir asistim var ama çok mutlu değilim bugünkü performansımdan. Önemli olan kazanmaktı onu da başardık."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...