Muslera ve Hakan, Hamza Hamzaoğlu'nun vazgeçilmezi oldu

/ Kaynak: İHA
Muslera ve Hakan, Hamza Hamzaoğlu'nun vazgeçilmezi oldu

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin ilk 5 haftalık periyotunda en çok forma şansını Muslera ve Hakan Balta'ya verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray, ligdeki ikinci galibiyetini elde etti. Puanını 8'e çıkaran sarı-kırmızılı ekip, geride kalan 5 haftada rakip fileleri 9 kez havalandırırken, kalesinde ise 6 gol gördü.
 
Muslera ve Hakan'dan vazgeçmiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin ilk 5 haftalık periyotunda en çok formayı Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ve tecrübeli defans oyucusu Hakan Balta'ya verdi. Her iki oyuncu da 5 maçta 90 dakika sahada yer alırken, Wesley Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Sabri Sarıoğlu da 5 maçın tümünde sarı-kırmızılı formayı terleten isimler oldu.
 
Galatasaray izinli 
Bu arada Galatasaray, günü izinli olarak geçiriyor. Ligdeki puanını 8'e çıkaran Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, öğrencilerine bir gün izin verdi. Süper Lig'in 6. haftasında 26 Eylül Cumartesi günü Gaziantepspor'u ağırlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarına yarın Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayacak.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...