Muhammet Demir sakatlığı atlatıp golünü attı

Muhammet Demir sakatlığı atlatıp golünü attı

SPOR Haberleri

Gaziantepspor'un 21 yaşındaki golcü oyuncusu Muhammet Demir, aylar sonra sahalara geri döndüğü Galatasaray maçında klasını konuşturdu ve gündeme oturdu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un 21 yaşındaki golcü oyuncusu Muhammet Demir, aylar sonra sahalara geri döndüğü Galatasaray maçında yine klasını konuşturdu ve gündeme oturdu. Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Galatasaray'la karşılaşan Gaziantepspor, mücadeleyi 2-1 kaybederken maçtaki tek golü genç yıldızı Muhammet Demir'den geldi. Harika bir rövaşata golü ile Galatasaray ağlarını sarsan Muhammet Demir, transferdeki en büyük takipçisi olan sarı kırmızılı ekibi daha önce de üzmüştü. 2011/12 sezonunda sergilediği performansla adından söz ettirmeyi başaran Muhammet, 26 Ekim 2011'de Türk Telekom Arena'da oynanan ve Gaziantepspor'un 4-2'lik galibiyetiyle sonuçlanan maçta yine takımının ilk golünü atan isim olmuştu. O sezon ligde 27 maça çıkan ve henüz 19 yaşında olan Muhammet, 10 gol atma başarısı gösterek devlerin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Başarılı futbolcu Türk Telekom Arena'daki oyununun ardından yeniden Galatasaraylı taraftarların gönlünde taht kurmayı başarırken sarı kırmızılı takıma attığı golden sonra alkışlanması da hafızalarda yer etti. İki yıl önce yakaladığı çıkışla dikkat çekmeyi başaran Muhammet, Galatasaray ve Trabzonspor'a transfer olmak üzereyken Gaziantepspor'da kaldı. Galatasaray'a transferi ile ilgili 2012 yılının Haziran ayında açıklama yapan Demir, "Fatih Hoca'yla çok oturup konuşmuşluğum yok ama kendisini çok severim. Milli takım hocasıyken Almanya'daki kampta gelip bizi ziyaret etmişti. Ben takım kaptanıydım o zaman ve benimle de yakından ilgilenmişti. Hatta unutmuyorum o zaman gelip 'Seninle daha çok görüşeceğiz. Çok şeyler olacak' gibi moral verici şeyler söylemişti. Benden beklentisini hissetmiş ve mutlu olmuştum" ifadelerini kullanmıştı. Genç yıldız ardından Eylül ayında yaşadığı sakatlık sonrasında 6 ay sahalardan uzak kalmış ve ancak yeni sezonda sahalara dönebildi. Muhammet, sağ diz iç yan bağlarının kopmasının ardından futbola uzun bir arada vermişti. Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un golcüsü Muhammet Demir, Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a 2-1 kaybeden Gaziantepspor'un maçtaki tek golünü atan Muhammet Demir, "Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Gol atsam da kazanamadığımız için mutlu değilim. 8 aydır sahaya çıkmıyordum. Güzel bir gol attım ama kazanamadık" ifadelerini kullandı. Galatasaray'a müthiş bir rövaşata goolü atan Demir, "Doktorlarıma ve beni sevenlere, destekleyen herkese teşekkür ederim" dedi. Gaziantepsporlu oyuncu Muhammet Demir'in attığı şık gol, tribünlerden alkış aldı. Mücadelenin 75. dakikasında sarı-kırmızılı fileleri şık bir rövaşata golüyle havalandıran Muhammet Demir, farkı bire indirirken, bu güzel golü Galatasaray tribünlerinin alkışlaması dikkati çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...