Muhammet bitti bitiyor

Düzenleyen:
Muhammet bitti bitiyor

SPOR Haberleri

Bordo-mavili yönetimin bir süredir başarılı oyuncu için görüşmelerini sürdürdüğü Gaziantepspor ile el sıkışmak üzere olduğu belirtildi

Süper Lig'de ikinci yarıya deplasmandaki 4-2’lik Bursaspor mağlubiyetiyle başlayan Trabzonspor, transfer çalışmalarında gaza bastı. Başkan Muharrem Usta’nın kadroda görmek istediği ve uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Muhammet Demir transferinde önemli ölçüde aşama kaydedildi. Bordo-mavililerin, Gaziantepspor’un istediği bonservis fiyatı 3 milyon avroya çok yaklaştığı belirtilirken, Muhammet Demir transferinin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor. Trabzonspor yönetimi, Gaziantepspor ile el sıkıştıktan sonra Muhammet Demir ve menajeri Batur Altıparmak ile masaya oturacak. Bordo-mavililer, golcü oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzalamayı hedefliyor. 24 yaşındaki Muhammet Demir, Trabzon Araklı doğumlu. Başarılı futbolcu, 5 sezondur Gaziantepspor’da forma giyiyor ve 2017 Mayıs sonu itibariyle sözleşmesi sona eriyor.
Büyük çıkış yakaladı
Kulübünde son yıllarda büyük bir çıkış yakalayan Muhammet Demir 2011-12 sezonundan bu yana rakip filelere 33 kez sarstı. Önceki gün yapılan Kasımpaşa karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olan başarılı oyuncu son dakikada attığı golle takımına 3 puan kazandırmıştı. Muhammet, kulübünün Trabzonspor ile yaptığı görüşmeleri geçtiğimiz günlerde yorumlamıştı. Golcü oyuncu, “Trabzonspor’da oynamayı kim istemez ki. Öncelikle kulüpler anlaşsın ben seve seve imzamı atarım” açıklamasında bulunmuştu. Öte yandan Muhammet’in menajeri Batur Altıparmak, oyuncunu Süper Lig’den bir kulübün daha istediğini açıkladı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...