Müfit Erkasap: 'Şimdiki hedefimiz final'

Müfit Erkasap: 'Şimdiki hedefimiz final'

SPOR Haberleri

İnternational Challenge Trophy'de grubunu lider bitirerek yarı finale yükselen A2 Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Müfit Erkasap, açıklama yaptı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, 8 ülkenin katıldığı International Challenge Trophy'de 3 maçta elde ettikleri 7 puan kadar grubu namağlup bitirmelerinin de önemli olduğunu kaydeden Erkasap, "A2 Milli Takımı'nda yer alan oyuncular çok yetenekli, biz de bu futbolcuları değerlendirmek istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.
Grupta 2-0 kazanılan İngiltere maçına kendisinin yanı sıra Emre Aşık ve Fatih Tekke'nin de antrenör olarak takımı hazırladığını belirten Erkasap, şu ifadeleri kullandı:
"Bu oyucularımız A Milli Takım'a aday futbolcular. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de bu takımın gelişimini ve maçlarını yakından takip ediyor. Biz de her maçtan sonra gerekli raporlamayı kendisine sunuyoruz. Oyuncuların takibini yapabilmek, onları iyi seviyeye getirebilmek için çalışıyoruz. Uluslararası alanda maç yapmaları, bir turnuva adı altında da olsa yarışmaya girmesi bizim için önemli. Çalışmalarımız devam ediyor ve çocuklara faydalı olacağına inanıyorum. Şimdiki hedefimiz İtalya 21 Yaş Altı Lig Karması'nı yenip finale yükselmek."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...