'Mücadele sürecek'

Düzenleyen:
'Mücadele sürecek'

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray dergisinin eylül sayısında “Kupalara layıksın sen” başlığı altındaki yazısında taraftarlara seslendi.

Özbek “Yeni sezonda ilk sahne alan futbol takımımız oldu ve skorlardan ziyade ortaya konulan, Galatasaray’a yakışan hırs ve savaşçı karakter ile sezona mükemmel bir başlangıç yapıldı. Futbolun ardından basketbolda, voleybolda ve diğer bütün branşlarda, hep bir ağızdan yola çıktığımız günkü sloganla ‘Daha güçlü, daha başarılı, daha büyük, daima Galatasaray’ diye haykırabilmek adına mücadelemiz sürecek” ifadelerini kullandı.

Arda, adım adım geliyor
Transfer şampiyonu Galatasaray, yılın da en flaş transferine Arda Turan’ı Florya’ya yeniden getirerek imza atmak istiyor. Süreç daralırken, yönetim bu konuya yoğunlaştı. Dönmeye çok niyetli olan yıldız oyuncu da millî maçların ardından G.Saray formasını sırtına geçirmeyi düşlüyor.

Alternatif aranıyor
Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Asamoah transferinin gerçekleşmemesinin ardından sol bek için arayışlara başladıklarını söyledi. Alternatif oyunculara yöneldiklerini belirten Ergün, “Asamoah gelmek istiyordu. Elinden geleni yaptı ama Juventus onu bırakmadı” dedi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...