MP Antalyaspor'un Galatasaray kadrosunda 5 eksik

/ Kaynak: AA
MP Antalyaspor'un Galatasaray kadrosunda 5 eksik

SPOR Haberleri  / AA

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 13 Eylül Cuma günü Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de 13 nbsp;Eylül Cuma günü Galatasaray ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde nbsp;gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular koşu, kondisyon ve ısınma hareketlerinin nbsp;ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenman orta ve şut çalışmasıyla sona erdi. Antrenmana sakatlıkları bulunan Onur Tuncer, Fornezzi, Musa Nizam ve nbsp;Mehmet Sedef ile Milli Takımda bulunan Emrah Başsan katılmadı. Medical Park Antalyaspor, Galatasaray maçı için bugün İstanbul'a nbsp;gidecek ve yarın yapacağı son çalışma ile hazırlıklarını tamamlayacak. nbsp;
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...