Moussa Sow, 'Benim önceliğim Fener'

Moussa Sow, 'Benim önceliğim Fener'

SPOR Haberleri

Moussa Sow, 'Tek düşüncem Fenerbahçe'nin şampiyonluğu. Yılın futbolcusu ödülü benim için ekstra motivasyon oldu' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Moussa Sow, kafasındaki tek düşüncenin şampiyonluk olduğunu söyledi. Senegal'de yılın futbolcusu seçilen Sow, hakkında çıkan transfer haberlerine aldırmadığını belirtirken, "Senegalli gazeteciler beni yılın futbolcusu seçti. Bu güzellik benim için ekstra bonus oldu. İçimde güzel hisler var. Çok büyük bir mutluluk, ancak benim için her şeyden önemlisi Fenerbahçe'nin şampiyonluğu" dedi. Liverpool geçtiğimiz günlerde 15 milyon euroluk müthiş bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalmış ancak sarı-lacivertli yönetim reddetmişti. Takım olarak şampiyonluktan başka düşüncelerinin olmadığını vurgulayan Senegalli yıldız, "Bunun için savaşıyoruz. Puan olarak epey ilerideyiz. Ama sezonun bitmesine daha çok var, bunun da farkındayız. Hedefe ulaşma yolunda iyi bir başlangıç yaptığımızı biliyoruz" diyerek disiplini elden bırakmayacaklarının altını çizdi. Moussa Sow, Senegal medyasına verdiği röportajda ise ilginç bir noktaya dikkat çekerek, "Fenerbahçe kararımdan insanlar neden mutlu değil anlamıyorum" dedi. Fenerbahçe'yi bırakmayı hiç düşünmediğini söyleyen Sow, "Türkiye'ye geldiğimde kariyerimin bittiğini düşünenler oldu. Bugün ise elhamdülillah gollerime devam ediyorum. Yeteneklerime güveniyorum. Burada oynamaktan zevk alıyorum. Şimdi Türkiye'deyim ama hâlâ Fransa'daki eski kulüplerim Rennes ve Nice tarafından takip edildiğimin farkındayım" diye konuştu. Sahada her zaman en iyisini yapmaya gayret ettiğini dile getiren Senegalli, "Kulüp ya da milli takım olsun her maçta daha iyi bir performans için uğraşıyorum. Dünya Kupası'na gidemesek de kulübüm için elimden geleni yapmaya çalışıyorum" dedi. M.EMİN ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ

TEKLİFLER GURUR VERİYOR AMA…
İngiliz kulüplerinden özellikle Liverpool'un yakın takibinde olan Sow, "Gelen teklifler benim için gurur kaynağı, ancak bunlarla ilgilenmiyorum. Aklımda tek bir düşünce var o da sezon sonunda Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşamak" dedi.

nbsp;Moussa Sow, 'Benim önceliğim Fener'

nbsp;Moussa Sow, 'Benim önceliğim Fener'
61'İ TERS ÇEVİRDİ!
Fenerbahçe'nin sanal operatörü Fenercell, Türkiye'de bir ilke imza atarak ilk Fenercell-Avea Mağazası'nı sarı-lacivertli taraftarların hizmetine sundu. Açılışı Başkan Aziz Yıldırım, Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, yöneticiler Ersun Yanal ve takım kaptanı Volkan Demirel ile Avea CEO'su Erkan Akdemir birlikte yaptı. Açılış sonrası Aziz Yıldırım, Erkan Akdemir'e üzerinde isminin yazılı olduğu 40 numaralı F.Bahçe forması hediye etti. Abdullah Kiğılı da, Avea'nın Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Balcı'ya 61 numaralı F.Bahçe forması hediye etti. Kiğılı, forma numarasının 61 olduğunu görünce, formayı ters çevirerek basın mensuplarına poz verdi.

nbsp;Moussa Sow, 'Benim önceliğim Fener'
SAMANDIRA'DA TENİS ŞOVU
Karabük deplasmanı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular dün aktif dinlenme uygularken keyifli görüntüler ortaya çıktı. Salih, Emenike ve Webo'nun tenis topuyla yaptığı şov alkış toplarken, 5'e 2 ve ayak tenisinde de kahkahalar havada uçuştu. Tedavileri süren oyunculardan Emre salonda çalışırken, Selçuk düz koşuyla yetindi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...