Moussa Sow, Babaeskispor'a ikinci başkan oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Moussa Sow, Babaeskispor'a ikinci başkan oldu

SPOR Haberleri  / İHA/AA

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Moussa Sow, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Babaeskispor'un ikinci başkanı oldu.

Kırklareli'nde Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Babaeskispor'un başkanı Moussa Sow'un kardeşi Amadou Sow olurken, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Senegalli futbolcu da kulübün ikinci başkanı oldu.

Babaeskispor Yönetim Kurulu Üyesi Bahadar Akçan, Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Moussa Sow’un kardeşi Amadou Sow ile anlaştıklarını ve yıldız futbolcuyu da ikinci başkan yaptıklarını söyledi. Akçan, Moussa Sow'un yakın bir zamanda ilçeye gelerek takımı çalıştıracağını da kaydetti.

Moussa Sow, Babaeskispor'a ikinci başkan oldu

Babaeskispor Yönetim Kurulu Üyeleri, Amadou Sow ile takımın antrenmanı izledi.

"SÜRPRİZ TRANSFER DÜŞÜNCELERİMİZ VAR"

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Babaeski halkı olarak çok heyecanlandıklarını kaydetti.

Takımın teknik heyeti ile tanışıp ilk antrenmanını da izleyen Amadou Sow, gazetecilere, Babaeskispor'u ligde şampiyon yapmak istediklerini söyledi.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi Babaeskispor'u profesyonel liglerde görmek istediklerini belirten Sow, "Çok farklı sürpriz projelerimiz ve gerekli olduğu yerlerde de sürpriz transfer düşüncelerimiz var" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...