Mourinho'nun kaderi bugün belli olacak

Mourinho'nun kaderi bugün belli olacak

SPOR Haberleri

İngiliz devi Chelsea'de bugün yönetim kurulu Jose Mourinho için toplanacak.


Kötü bir sezon geçiren Chelsea'nin teknik direktörü Jose Mourinho'nun takımdaki kaderi bugün belli olacak. Üst üste alınan yenilgiler ve ligdeki düşüşün sorumlusu olarak gösterilen teknik adam, kovulması halinde kendisine yüklü bir tazminat ödenecek. Abromovic bir çözüm bulmak için bugün takımın yönetim kadrosuyla bir araya gelecek.

Birincilikten 16.lığa
2013'te 4 yıllığına Chelsea'ye geri dönen Jose Mourinho, bir sene sonra elde ettiği Premier Ligi Şampiyonluğu ile anlaşmasını 2 yıl daha uzatarak fiyatını arttırmıştı.
Ancak Portekizli'nin İngiltere'deki 3. sezonununda işler karıştı. Takım ligde 16. sıraya kadar düştü, üst üste alınan yenilgilerin sorumlusu teknik adam olarak gösterildi.
Şimdi, iki yıl önce Mourinho'yu başa getiren kurul, takımdaki kaderine karar verecek. 
İkinci kez servet ödeyecek
Haftada 250.000 pound kazanan teknik adam, takımdan gönderilmesi halinde kendisine 40 milyon pound tazminat ödenecek.
Rus milyarder daha önce de Mourinho'ya servet ödemişti. Abramovic, Eylül 2007'de Portekizli hocaya 16 milyon sterlin ödeyerek takımdan göndermiş, ardından teknik adama yaptıkları için teşekkür ederek Ferrari armağan etmişti.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...