Mourinho'dan şampiyonluk yorumu!

Mourinho'dan şampiyonluk yorumu!

SPOR Haberleri

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, şampiyon olmalarının ardından konuştu.

İngiltere Premier Lig'de Crystal Palace'ı kendi sahasında 1-0 mağlup ederek tarihindeki 5. şampiyonluğunu kazanan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho, maçın ardından mutluluğunu dile getirdi.

Portekizli teknik adam, Chelsea'nin yerine başka bir takım da seçebileceğini fakat kendisinin zoru tercih ettiğini belirterek, "Dünya üzerinde kazanmanın en zor olduğu lige geri döndüğümün farkındaydım. Açıkçası şampiyon olmamız çok zordu. Çünkü Premier Lig sürekli gelişiyor ve her şey zorlaşıyor. Artık 8-0, 6-0 gibi galibiyet almanız imkansız. Daha sakin ve başarıların kolay kazanıldığı ülkeleri seçebilirdim ama ben geleneğe sahip olmadan başarı kazanmanın çok zor olduğu Premier Lig'i seçtim. Çünkü takım en son şampiyonluğunu 2010'da kazanmıştı. Bu zor bir seçimdi." ifadelerini kullandı.

Mourinho, oyuncularının şampiyonluk unvanını hak ettiğini belirterek, 3 maç kala 16 puan fark yapmanın olağanüstü olduğunu söyledi.

"Nihayet nefes alıp dinlenebiliriz ve tadını çıkarabiliriz." diyen Mourinho, "Geriye dönüp baktığımda şampiyonluğu ne kadar hak ettiğimizi görebiliyorum. Oyuncularımda iş ahlakı ve ruh olacağından emindim. Sezon içerisinde kritik anlarda kendi anlayışımızı yansıttık. Şampiyonluğu kazanmak için her şeyi düşündük. Her başarı sıkı çalışmanın ürünüdür. Bunun sonucunda mutlu ve gururlu olursunuz. Bugüne dek kimse bize bir şey vermedi. Biz her şeyi hak ederek kazandık." diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...