Mourinho'dan PSG itirafı!

Mourinho'dan PSG itirafı!

SPOR Haberleri

Chelsea'nin Portekizli Teknik Direktörü Jose Mourinho, Paris Saint-Germain'in 2011'de Carlo Ancelotti'den önce kendisine teklifte bulunduğunu söyledi.

51 yaşındaki tecrübeli teknik adam, bir Fransız kanalına yaptığı açıklamada, Paris Saint-Germain'in teklifini 2 kez geri çevirdiğini ifade etti. Mourinho, Fransız ekibinin 2013'te Carlo Ancelotti'nin ayrılmasının ardından kendisine bir kez daha takımın başına geçmesi yönünde teklif geldiğini belirtti. nbsp;Mourinho, Paris Saint-Germain'in başındaki Laurent Blanc'ın çok iyi bir teknik direktör olduğunu vurgulayarak, "Al-Khelaifi ise iyi bir başkan. Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilirler. İki teklifi de çok düşündüm. Ama ilkinde Real Madrid ikincisinde ise Chelsea vardı" ifadelerini kullandı. nbsp;Mourinho, Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde arasının açıldığı Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ile ilgili olarak da, "Siz Fransızlar için Zidane neyse, biz Portekizliler için de Ronaldo öyle. O inanılmaz bir oyuncu, bir gol makinası" diye konuştu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...