Mourinho'dan çılgın transfer planı

Mourinho'dan çılgın transfer planı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin Portekizli menajeri Jose Mourinho, transfer önceliğini Mario Balotelli'ye verdi.

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Chelsea'nin Mario Balotelli için alarma geçti. İngiliz medyası, Balotelli'nin menajerinin sözlerinin ardından Chelsea'nin yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için tüm imkanlarını seferber edeceğini belirtti. Mario Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, Balotelli'nin kariyerinin İtalya'yla sınırlı kalmayacağını belirterek Milan sürecini analiz edeceklerini belitti ve "Ona duyulan ilgi çok abartılı bir durumda. Şimdi sakin olmalı ve işlerin Milan ile nasıl gideceğini analiz etmeliyiz. İtalya onun kariyerindeki son durak olmayacak buna eminim" ifadelerini kullandı. Chelsea menajeri Jose Mourinho'nun bu sezonun başında forvet girişimlerinin başarısız kalması sonrasında rotasını tamamen eski öğrencisi Balotelli'ye çevirdiği ifade edilirken Roman Abramovich'ten de kesenin ağzını sonuna kadar açmasını isteyeceği vurgulandı.Milan'la hala 4 yıllık sözleşmesi bulunan Mario Balotelli, geçen sezonun devre arasında Manchester City'den Milan'a 24 milyon euroya transfer olmuştu. 23 yaşındaki yıldız Milan formasıyla 24 maçta fprma giyerken 18 kez gol sevinci yaşadı.(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...