Mourinho'dan Bale yorumu 'Her bir euroyu hak ediyor'

Mourinho'dan Bale yorumu 'Her bir euroyu hak ediyor'

SPOR Haberleri

Real Madrid'e tam 99 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Gareth Bale hakkında çarpıcı açıklamalar yapılmaya devam ediliyor.

Tottenham'dan Real Madrid'e tam 99 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olarak dünyanın en pahalı oyuncusu ünvanının yeni sahibi olan Gareth Bale hakkında çarpıcı açıklamalar yapılmaya devam ediliyor. nbsp;Real Madrid kulübüne yakınlığıyla bilinen Marca gazetesi, Real Madrid'in geçen sezonki teknik direktörü Jose Mourinho, bir dönem Real Madrid'i çalıştıran John Benjamin Toshack, Real Madrid teknik ekibinde yer alan Zinedine Zidane ve Real Madrid'in kaptanı Sergio Ramos'dan Bale hakkında görüşler aldı. İşte bu isimlerin Gareth Bale hakkındaki sözleri;
Jose Mourinho; "Bale fantastik bir oyuncu. Takımınız yeterli seviyede olmasa bile o kalitesiyle fark oluşturabilir. Bu da oyuncunun değerini tabi ki çok yüksek yapıyor. Bale, oyun kazandırır, inanılmaz şutlar atar ve skora da katkıda bulunur. Bu çocuk kendisi için verilen her bir euroyu hak ediyor".
John Benjamin Toshack; "Gözleri görmeyen bir adam bile bu çocukta farklı bir şeyler olduğunu görebilir. İçe dönüklüğüyle, mütevazılıyla, her yönüyle büyük bir profesyonel. Genç yaşında geçirdiği sakatlık onu daha güçlü hale getirdi. Ben onun gibi 17 yaşında birisini hiç görmemiştim. Gareth, Messi ve Ronaldo'ya yaklaşıyor. Neymar'dan ise daha iyi. Eğer birisi 100 milyon euroyu hak ediyorusa o adam Bale'dır".
Zinedine Zidane; "Messi ve Ronaldo'dan sonra beni oldukça etkileyen bir oyuncu. Geçen sezon Tottenham'da çok sayıda maçını izledim. Etkileyiciğinin bir özelliğide bunun sürekli olması. Sadece zaman zaman yada 1-2 maçlık bir etkileyecilik değil. Düzenli ve rutin şekilde çok iyi işler yapıp goller atıyor".
Sergio Ramos; "Gareth, Real Madrid'le sözleşme imzalayabilecek bir kaliteye sahip. Olağanüstü bir sezonu geride bıraktı. Onunla dünyadaki bütün takımları sıkıntıya sokabilirsiniz ve o Real Madrid'in aradığı kalitede bir yetenek. Bizim için en uygunu."

(Sporix)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...