Mourinho, yeni yeteneğini Türkiye'de...

Mourinho, yeni yeteneğini Türkiye'de...
SPOR Haberleri

Mourinho gibi isimlerle dünyanın en çok konuşulan takımlarından biri olan Chelsea, yetenek avına bu kez Türkiye'de çıkıyor.

Gerek bugüne kadar kazandığı başarılarla, gerek dünya futboluna kazandırdığı yıldızlarla, gerekse de mevcut teknik direktörü Jose Mourinho gibi isimlerle dünyanın en çok konuşulan takımlarından biri olan Chelsea, yetenek avına bu kez Türkiye'de çıkıyor.Spora verdiği destekle bilinen Öztürk Group'un hayata geçirdiği Regnum Carya Golf amp; Spa Resort ve Chelsea işbirliğiyle kurulan ve 30 Mart'ta kapılarını aralayan futbol akademisi 18 Eylül'e kadar devam edecek.İngiltere'den gelen Chelsea antrenörlerinin hazırladıkları haftalık program çerçevesinde ilerleyen eğitim programı takım oyunu, teknik oyun, kişisel oyun ve eğitim maçlarından oluşuyor. Programda ayrıca kalecilik, savunma, oyun kuruculuk ve forvet gibi özel programlar da düzenleniyor. FIFA standartlarındaki Regnum futbol sahalarında gerçekleştirilecek eğitimlerin katılımcılarına Chelsea logolu orijinal forma, şort ve çoraplar da ücretsiz veriliyor.


Kursa katılan 4-14 yaş arası genç yetenekler, program sonunda Chelsea onaylı katılım sertifikasını almaya da hak kazanıyor. Türkiye'nin bir spor ülkesi olma hedefine ev sahipliği yaptığı organizasyonlarla da destek veren Regnum Carya Golf amp; Spa Resort Hotel,Şubat ayında Avustralya'dan başlayan Ladies European Tour- Avrupa Bayanlar Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı Turkish Airlines Ladies Open'a da 17-20 Mayıs'ta gerçekleşecek.
Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...