Mourinho oyuncularına övgü yağdırdı

Mourinho oyuncularına övgü yağdırdı

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke'yi yenerek çeyrek finale yelken açan Chelse'nin teknik patronu Mourinho futbolculara övgü yağdırdı.

Schalke'yi Şampiyonlar Ligi'nde 3-0 yenerek son 16'ya doğru yelken açan Chelsea'de teknik direktör Jose Mourinho oyuncularına övgüler yağdırdı. Maçın ilk 15 dakikasının kendileri açısından sıkıntılı geçtiğini ifade eden Portekizli çalıştırıcı, favori oyuncusunun, bu tip maçları kazandıran futbolcuları olduğunu söyledi. Mourinho, "Samuel'e (Eto'o) rakip kaleciye baskı yapmasını söyledim. Schalke'nin geriye sık sık oynamayı sevdiğini biliyorduk. Eto'o kaleciye atak yaparken çok zekiydi. Favori oyuncularım bu tip maçları bana kazandıranlar, kaybettirenler değil. Samuel benim kariyerimde en iyi sezonunu yaşıyor" diye konuştu. Maç kazanmaktaki amaçlarının farkında olmak zorunda olduğunun altını çizen Mourinho takımı sakin olmaya ve cumartesi günü oynanacak olan lig maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi. Başarılı çalıştırıcı, "Herkes çok iyi çalıştı. Cech maç 1-0 iken çok kritik bir kurtarış yaptı. Kanatlarımız da rakip bekleri durdurmada çok başarılıydı. Willian ve Schürrle bugün bizim için çok iyi iş çıkardılar. Büyük ve kaliteli bir kadromuz var. Azpilicueta da alışık olmadığı bir pozisyonda iyi bir oyun ortaya koydu" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...