Mourinho düğmeye bastı! Galatasaray zor ama...

Mourinho düğmeye bastı! Galatasaray zor ama...

SPOR Haberleri

Chelsea'nin teknik direktörü Mourinho Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Galatasaray'ın zor ve dikkat edilmesi gereken bir rakip olduğunu söyledi.

Portekizli Teknik Adam ayrıca eski öğrencisi Drogba'ya övgüler yağdırdı. Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı eleyerek çeyrek final bileti almanın hesaplarını yapan Chelsea'nin teknik direktörü Mourinho, kulübün resmi dergisine açıklamalar yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Galatasaray maçına ilişkin "Hem Drogba hem de taraftarlar için özel bir gün olacak" değerlendirmesini yapan tecrübeli teknik adam, "Drogba, profesyonelliği gereği Galatasaray formasıyla en iyi performansını ortaya koymaya çalışacaktır. En iyi şekilde karşılanması gerekiyor. Hem taraftarımız hem de Drogba için unutulmaz bir deneyim olacak" ifadelerini kullandı. (star)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...