Moraes Motta, 'teklifi düşünmeden kabul ettim'

/ Kaynak: CHA
Moraes Motta, 'teklifi düşünmeden kabul ettim'

SPOR Haberleri  / CHA

Ramon De Moraes Motta, kendisini Beşiktaşlı yapan imzayı attı. Motta, siyah - beyazlı kulübün teklifini düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan törene Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen ve İdari Menejer Semih Usta katıldı. Motta, yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Teklif geldiğinde ikinci kez düşünmeden kabul ettim. Türkiye'nin en geleneksel takımına geldim. Taraftarı en ateşli, fanatik olan bir kulübe geldim. Formama sadık kalacağım ve güzel günler geçireceğime eminin. Çok koşan bir oyuncuyum. Burada çok iyi karşılandım. İlk defa yurt dışına çıktım ama hiç zorlanmadım. Türkiye'deki arkadaşlarımı 2014 Dünya Kupası'nda Brezilya'da ağırlamak isterim. Olimpiyatlar için bugün İstanbul hakkında karar verilecek. İnşallah bu olur. Burası çok güzel bir şehir." diye konuştu. nbsp;Ramon Motta ayrıca, transfer olmadan önce Türkiye hakkında bilgiler aldığını söyledi. Motta, "Buraya gelmeden önce Andre Santos ile görüştüm. Hem İstanbul hem de Beşiktaş hakkında bilgiler aldım. Roberto Carlos da hakkımda iyi şeyler söylemiş. Ben duymadım ama kendisi benim zaten idolüm." dedi. nbsp;Futbol Genel Direktörü Önder Özen ise futbolcu hakkında genel bilgiler verdi ve Brezilya'nın büyük kulüplerinden birinden futbolcu aldıklarını dile getirdi. nbsp;Özen, "Motta kendi geleceği ve Beşiktaş'ın geleceği açısından iyi şeyler yapacaktır. Kendisine hoş geldin diyorum." dedi. Önder Özen, başka oyuncuların ismi geçtiğini ama Motta'da karar kılma sebebini ise, şöyle açıkladı: "Biz daha önce de söyledik. O mevkide iki oyuncumuz var. Onları kullanmak istiyoruz. Butner'i kulübü vermekten yapmaktan vazgeçti. Holebas'ı da kulübü kiralık vermek yerine satmak istiyordu. O yüzden yabancı kısıtlamasını da düşünerek geçici bir çözüm düşündük ve bu transferi yaptık." nbsp;


SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...