'Mor menekşeler' devrede! Kariyerinin zirvesindeki Valencia'ya dev talip

Düzenleyen:
- Güncelleme:
'Mor menekşeler' devrede! Kariyerinin zirvesindeki Valencia'ya dev talip

Spor Haberleri

Dünya Kupası’nda yıldızını parlatan Enner Valencia’yı Serie A’dan isteyen var. Uzun süredir izlemede olan ‘Mor Menekşeler’in sezon sonunda kapıyı çalması bekleniyor. Öte yandan sarı lacivertlilerin Ferdi Kadıoğlu için gelen 12 milyon Euro'luk teklifi reddettiği, millî oyuncuyu 20 milyon Euro'dan aşağı bir rakama bırakmamakta kararlı olduğu öğrenildi.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Jorge Jesus’un göreve gelmesiyle bambaşka bir kimliğe bürünüp 22 maçta 15 gol, 4 asistle kariyerinin en golcü performansına ulaşan Enner Valencia’nın talipleri artıyor. Dünya Kupası’nda attığı gollerle piyasasını artıran Ekvadorlu yıldız için Katar’dan teklifler cazip olsa da dikkat çekmemişti. Ancak İtalyan devi Fiorentina’nın devreye girmesi işleri değiştirebilir. Valencia’yı Katar’da takip eden Mor Menekşelerin hocası Nicolas Burdisso’nun raporu sonrası Floransa ekibinde hareketlilik başladı.

AYRILIK GÖRÜNMÜYOR

İtalyan basını, çok sayıda kulübün radarına takılan Enner Valencia için Fiorentina’nın da istekli olduğunu ve sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısını çalacağını öne sürüyor. Ancak ufukta görünen bir ayrılık yok. Ne Jesus ne yönetim 33 yaşındaki golcüyü bırakmayı düşünmüyor. Valencia da sarı lacivertli kulüpten ayrılmak istemiyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldızla bir artı bir yıllık yeni mukavele imzalamak isteyen yönetim, Valencia’nın menajerini İstanbul’a davet etti.

'Mor menekşeler' devrede! Kariyerinin zirvesindeki Valencia'ya dev talip

MİLAN’A RET! FERDİ'YE VİZE ÇIKMADI

Öte yandan İtalyan devi Milan’ın Ferdi Kadıoğlu için yaptığı teklif belli oldu. Sarı lacivertlilerin, masaya konulan 12 milyon avroyu geri çevirdiği öğrenildi. Napoli’nin de istediği Ferdi için sezon sonuna kadar kapıları kapatan Fenerbahçe, millî oyuncuyu 20 milyon avrodan aşağı bir rakama bırakmamakta kararlı.

STOPERE TAZE KAN

Fenerbahçe, 20 yaşındaki Burkina Fasolu Adamo Nagalo için Nordsjaelland’ın kapısını çaldı. Sarı lacivertliler, Danimarka ekibine 2 milyon avro bonservisin yanı sıra bir sonraki satıştan yüzde 20 pay önerdi. Öte yandan millî stoper Samet Akaydın için de Adana Demir’le pazarlıklar devam ediyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...