Modolo koptu geldi

Modolo koptu geldi

SPOR Haberleri

Tur'un Muğla-Pamukkale etabını İtalyan sporcu kazandı.

51'inci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Tur'unun 160 kilometrelik Muğla-Pamukkale etabını Lampre Merida takımından Sacha Modolo 4 saat 6 dakika 19 saniye ile kazandı. İkinciliği Caja Rural Seguros Takımı'ndan Carlos Barbero Cuesta, üçüncülüğü de Tınkoff-Saxo Takımı'ndan Jay Mccarthy tekerlek farkı ile elde etti. Önden gelen rüzgârın da etkisiyle turun en yavaş etabı gerçekleşirken, son 300 metrede müthiş bir sprint atan Modolo tekerlek farkıyla finişi önde gören isim olarak, Cavendish'ten yeşil mayoyu aldı.
Graipel yan çizdi
161 bisikletçinin start aldığı bu etaba 10'uncu Türkiye Tur'u zaferini Fethiye-Marmaris etabında elde eden Lotto Soudal Takımından Andre Greipel katılmadı. Alman bisikletçi ani bir kararla Giro De Italia için hazırlık yapacağını ileri sürerek Tur'dan ayrıldı. Organizasyon ekibi, Alman sporcuyu önümüzdeki sene davet edip etmeme konusunda değerlendirme yapacak. Tur'a bugün 184 kilometrelik Denizli–Selçuk etabıyla devam edilecek. nbsp;
Ömer Söztutan-Pamukkale

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...