Mitrovic bize gel

Düzenleyen:
Mitrovic bize gel

SPOR Haberleri

Sergen Yalçın imzayı attı harekete geçti. Fulham forması giyen Aleksandar Mitrovic’i arayan tecrübeli hoca olumlu cevap aldı

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ile anlaşma sağlanmasının ardından gözler transferlere çevrildi. Kadrosuna iki golcü oyuncu katacak olan siyah beyazlıların listesindeki bir numaralı aday Fulham forması giyen 26 yaşındaki Aleksandar Mitrovic. Oyuncuyla facetime üzerinden görüşme gerçekleştiren Teknik Direktör Sergen Yalçın olumlu cevap aldı. 

KİRALANACAK
Transferde Beşiktaş’ın Boşnak asıllı yıldızı Âdem Ljajic de kilit rol oynuyor. Ljajic’in, “İstanbul harika bir şehir. Burada kariyerinin en güzel günlerini geçirebilirsin” diyerek Mitrovic’i teşvik ettiği öğrenildi. Fulham’la 2024’e kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun kiralanması için teklifte bulunulacak. Anlaşma sağlanırsa transfer bitirilecek. 

ARTILARI
*Fiziği çok kuvvetli
*Büyük maçları seviyor
*Topu çok iyi saklıyor
*Pozisyon bilgisi üst düzeyde
*Hava toplarında üstün
EKSİLERİ
*Atletik değil
*Çok hızlı değil

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...