Mitroglou'da geri adım

Mitroglou'da geri adım

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlılar, Fulham'la ve oyuncuyla her konuda anlaşmış olmasına rağmen imzayı ertelemeye karar verdi

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edebilmek için kolları sıvayan ancak birçok isimle görüşmesine rağmen kimseye imza attıramayan Beşiktaş, Mitroglou transferinde de frene bastı. Yunan golcünün Dünya Kupası'ndaki performansını dikkatle takip eden siyah-beyazlılar, Fulham'la ve oyuncuyla her konuda anlaşmış olmasına rağmen imzayı ertelemeye karar verdi. Kostas Mitroglou'nun eski nbsp;performansının uzağında olması ve geçirdiği ağır sakatlığı tam anlamıyla atlatamadığını düşünen yönetim, ikinci bir Eneramo vakası yaşamaktan çekiniyor. İlk görüşmelerde 2.5 milyon avroya anlaşılan Yunan golcünün menajerliğini yapan isimlerin Bilic'e yakın olması nedeniyle transferin gerçekleşmesine soğuk bakan siyah-beyazlı yönetim, Mitroglou ismini kızağa aldı.
Bilic'in suratı asık
Bu arada forvet konusunda siyah-beyazlıların tekrar eski defterleri açıp Fred, Kalou ve Demba Ba isimlerine yönelebileceği belirtildi. Öte yandan transferlerin kampa yetişmemesi üzerine Bilic'in moralinin bozuk olduğu öğrenildi. Hırvat teknik adamın B planı olarak Cenk Tosun'u tek forvetli sistemde ilk oyuncu olarak düşündüğü Mustafa Pektemek ve Ömer Şişmanoğlu'nu da yedek görevlendirebileceği belirtildi. nbsp; gt; Hüseyin EROĞUL


Almanya'ya gidiyorlar nbsp;
Beşiktaş'ın iki etaptan oluşan yurt dışı kampı başlıyor. Bugün Almanya'ya gidecek olan siyah-beyazlılar, 10 Temmuz'da kampın ilk etabını tamamlayacak. Daha sonra İngiltere'ye gidecek olan Beşiktaş, toplam 6 hazırlık maçı yapacak. Beşiktaş'ta kamp kadrosunda 26 futbolcu bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...