Mısır kalecisi Gabalski’den akıl almaz plan! Su şişesine yazdığı penaltı notları çare olmadı

Düzenleyen:
Mısır kalecisi Gabalski’den akıl almaz plan! Su şişesine yazdığı penaltı notları çare olmadı

SPOR Haberleri

Afrika Uluslar Kupası’nda kurtarışlarıyla turnuvaya damga vuran Mısır kalecisi Gabaski, Senegal karşılaşmasında da gündem oldu. Penaltı vuruşları için şu şişesine kopya yerleştiren Gabaski, maç sonrası şişeyi sahada unuttu. Sahada şişeyi bulan bir gazeteci, Gabaski’nin kopyalarını ifşa etti.

Afrika Uluslar Kupası’nda kurtardığı 5 penaltı ile ülkesini finale taşıyan Mısır’ın kalecisi Mohamed Gabalski, finalde penaltı atışlarında istediği performansı gösteremedi. Maçın başlarında Mane’nin penaltısı kurtaran Gabalski, uzatmalardan sonra gidilen penaltılarda Senegal’i kurtaramadı.

KOPYALARI SU ŞİŞESİNİN İÇERİSİNE İŞLEDİ 

Penaltı atışları için su şişesine akıl almaz bir yöntemle kopya yerleştiren Gabalski, maçtan sonra yakayı ele verdi. Maçtan önce Senegalli oyuncuların yaptığı köşe vuruşlarını kağıda yazıp, su şişesinin içerisine işledi.

Mısır kalecisi Gabalski’den akıl almaz plan! Su şişesine yazdığı penaltı notları çare olmadıYazdığı kopyaları su şişesinin içine ekledi.

GİZLİ OYUNU ORTAYA ÇIKTI 

Senegal’in penaltılarda kupayı almasına sinirlenen Mısır kalecisi Gabalski, şişeyi sahada bıraktı. Şişeyi yerde bulan bir gazeteci ise Gabalski'nin bu çalışmasını sosyal medyadan paylaştı. Paylaşım kısa sürede dünya gündemine oturdu.

Mısır kalecisi Gabalski’den akıl almaz plan! Su şişesine yazdığı penaltı notları çare olmadıŞişeyi sahanın içerisinde unuttu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...