Mircea Lucescu'dan ilginç çıkış

Mircea Lucescu'dan ilginç çıkış

SPOR Haberleri

"G.Saray'da sık sık belirsizlik hakim oluyor. O dönem benimle konuşuldu ama ciddiyetsizlik sezdim"

Galatasaray'ın sezon başında takımın başına getirmek istediği Teknik Direktör Mircea Lucescu ilginç konuştu. Shakhtar Donetsk'te çalışmaya devam edeceğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, "Galatasaray'da son dönemde anlamsız işler oldu. Ligde şampiyon oldular, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadılar ama bunun sonrasında yönetim kurulu değişti ve yeni bir grup ile yeni düşünceler ortaya çıktı. Bunlar belirsiz durumlar. Ben insanlar tarafından kolay değiştirilebilen bir başkanla değil daha kalıcı bir başkanla çalışmak isterim. Dolayısıyla bana yapılan teklif o zamanlarda pek de ciddi gelmedi" ifadelerini kullandı.
Kaçıp gitmek yakışmaz
Donetsk'ten ayrılmamasıyla ilgili de konuşan Lucescu, "Burada kendimi önemli hissettim. Ancak ülkedeki durumlar kötüye gidince kaçıp gitmek bana yakışmaz. Erkek gibi bir karakter sergilemeniz gerekir. Ayrıca milli takım iddiaları da gerçek dışı. Kendimi böylesine yeni bir başlangıç için genç bulmuyorum" diye konuştu. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...