Mircea Lucescu'dan çarpıcı savaş önlemi! Futbolcularına Türkiye'den çıkışı yasakladı

Düzenleyen: / Kaynak: NTV
Mircea Lucescu'dan çarpıcı savaş önlemi! Futbolcularına Türkiye'den çıkışı yasakladı

SPOR Haberleri  / NTV

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim spor dünyasında da yankı bulmaya başladı. Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu’dan dikkat çeken bir karar geldi. Takımıyla birlikte 2 haftadır Antalya’da kampta olan Lucescu, futbolcularına Türkiye’den çıkışı yasakladı.

Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilim dünya gündeminden düşmezken, Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu’dan çarpıcı bir hamle geldi. Rumen hoca, Antalya’da kampta olan futbolcularını Ukrayna’ya götürmeme kararı aldı. 

2 HAFTADIR ANTALYA KAMPINDALAR 

NTV’de yer alan habere göre, Ukrayna Premier Ligi'nde yer alan Dinamo Kiev, devre arasındaki kamp için Antalya’ya gelmişti. 2 haftadır Antalya’da olan ekip, Ukrayna'ya dönüp birkaç gün ara verdikten sonra ikinci kampını yapacaktı.

UKRAYNA’YA GERİ DÖNMEYECEKLER 

Mircea Lucescu, savaş olasılığının artmasıyla birlikte takımının Antalya’da kalmasına karar verdi. Birkaç günlüğüne ülkesi Romanya’ya giden deneyimli hoca, tekrardan Antalya’ya dönecek. Dinamo Kiev ikinci bir karara kadar Antalya'dan ayrılmayacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: NTV
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...