Mircea Lucescu için tarih belli oldu!

Mircea Lucescu için tarih belli oldu!

SPOR Haberleri

Ukrayna'da Shakhtar Dontesk'in başında görevini yürüten Mircea Lucescu'nun sözleşmesi hakkında uzun bir süre sonra açıklama geldi.

Adı sık sık Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Rumen teknik adamın durumuna değinen Shakhtar Donetsk Sportif Direktörü Sergei Palkin, devam sinyali verdi.Palkin açıklamasında, "Ligi önce bitirelim, sezon sona tamamlansın... Durumu açıklayacağız. Şimdiye kadar bu konuda değişen bir şey yok" sözlerini kullandı. Palkin'in bu sözleri Ukrayna basınında, "Devam edecekler" şeklinde yorumlandı.Mircea Lucescu da Türkiye iddialarına değinerek, 1 yıllık opsiyon hakkının olduğunu ve muhtemelen bunun uygulanacağını belirtti.Dynamo Kiev ve Dnipro'nun ardından 3. sırada bulunan Shakhtar'ın 69 yaşındaki çalıştırıcısının durumu, 30 Mayıs'taki Karpaty maçının ardından karara bağlanacak.


sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...